Trekker

Informatie voor partners

Sponsoren

De TrekkerTrek Familiedag probeert elke editie het evenement naar een hoger niveau te tillen. Dat is de ambitie die we als organisatie hebben en willen uitstralen. Dit kunnen we echter niet alleen! We mogen sinds jaar en dag al rekenen op (lokale) ondernemers die ons steunen om dit geweldige evenement mogelijk te maken en veel bezoekers een mooie dag te bieden.

Er zijn diverse sponsoropties beschikbaar op en rondom het evenement. Hieronder vindt u het overzicht met sponsormogelijkheden.

Naast een leuke dag voor bezoekers is de TrekkerTrek Familiedag ook een interessante plaats om aan uw netwerk te werken. Zo is er een VIP tent waar u met het beste zicht op de wedstrijdbaan kunt vertoeven.

Hoofdsponsoren van TrekkerTrek Familiedag 2019

Logo De Wit A3 d
logo_abird-part-of-boels

Sponsoren van TrekkerTrek Familiedag 2019

Header_Welox_Retina

Aanmelden als sponsor

Ik ga akkoord met betalingsverplichting die de beschreven sponsoropties met zich meebrengen.

Vrijwilligers

De TrekkerTrek Familiedag kan niet zonder vrijwilligers! Gedurende de hele dag zijn er meer dan 200 vrijwilligers aan het werk om deze dag mogelijk te maken.

Vrijwilligers helpen in blokken waarbij een blok 2 uur duurt. Wanneer je als vrijwilliger twee blokken of meer helpt krijg je gratis toegang tot de Familiedag en de Pulling Party.

Vind je het leuk om een blok te helpen, meld je dan snel aan bij Bas Kastelein!

_DSC0339-min