Trekker

Informatie voor bezoekers

Welkom

Beleef de TrekkerTrek Familiedag met ons mee!

Op zaterdag 18 mei 2019 bent u vanaf 13:00 van harte welkom op het evenemententerrein aan de Philipshoofjesweg 77 te Dirksland. De toegangskaarten voor het evenement kunnen online en aan de deur gekocht worden. Dagkaarten geven toegang tot het evenemententerrein van 13:00 tot 19:00. Voor de pullingparty 's avonds zijn aparte kaarten nodig (zolang de voorraad strekt). Daarnaast bieden we een ook een combikaart aan (dagkaart + pulling party) zodat u niets van het evenement hoeft te missen!

Op ons evenemententerrein werken we met consumptiemunten voor hapjes en drankjes. De consumptiemunten kunnen per pin of contant aangeschaft worden op het terrein.

De toiletten op ons terrein zijn gratis toegangelijk en op diverse plaatsen op het terrein te vinden.

Kaartverkoop

De toegangskaarten zijn binnenkort online te koop in onze ticketshop. Met online gekochte tickets hoef je niet in de wachtrij te staan ze zijn nog voordeliger ook! Aan de deur zijn ook toegangskaarten verkrijgbaar.

De tickets (zodra in de verkoop) en de merchandising kunnen in de shop hieronder gekocht worden.

DSC_8896

Merchandising

Heb jij onze gave merchandising al gezien? Ook jij kan een gaaf T-shirt, hoodie, zonnebril of pet bemachtigen van TrekkerTrek Familiedag. Afgelopen winter hebben we een merchandising lijn laten ontwikkelen. Onze producten zijn te koop in onze ticketshop en natuurlijk op de dag zelf.

De online gekochte merchandising is af te halen in overleg. Dit doen we om voor iedereen de kosten zo laag mogelijk te houden en je hebt gelijk een pasmoment. Verzenden van de merchandising artikelen kan uiteraard ook tegen meerprijs.

DSC_0247
DSC_0200

Programma

Zodra het programma beschikbaar is, kunt u dat hier bekijken en downloaden.

Plattegrond Terrein

Binnenkort kunt u hier alvast de plattegrond van het terrein bekijken!