Trekker

Informatie voor bezoekers

Welkom

Beleef de TrekkerTrek Familiedag met ons mee!

Op vrijdagvond 17 mei vanaf 19:00 en zaterdag 18 mei 2019 vanaf 12:00 ben je van harte welkom op het evenemententerrein aan de Philipshoofjesweg 77 te Dirksland. De toegangskaarten voor het evenement kunnen online en aan de deur gekocht worden (zolang de voorraad strekt).

Op ons evenemententerrein werken we met consumptiemunten voor hapjes en drankjes. De consumptiemunten kunnen per pin of contant aangeschaft worden op het terrein.

De toiletten op ons terrein zijn gratis toegangelijk en op diverse plaatsen op het terrein te vinden.

Kaartverkoop

De toegangskaarten zijn online te koop in onze ticketshop. Met online gekochte tickets hoef je niet in de wachtrij te staan ze zijn nog voordeliger ook! Aan de deur zijn ook toegangskaarten verkrijgbaar.

De tickets en de merchandising kunnen in de shop hieronder gekocht worden.

 

  • Pre Night kaarten geven toegang tot de vrijdagavond van 19:00 tot 01:00
  • Dagkaarten geven toegang tot het evenemententerrein op zaterdag van 12:00 tot 20:30
  • Pulling Party kaarten geven toegang tot het feest op zaterdagavond van 21:00 tot 01:00
  • Een Combikaart is een Pre Night kaart + Dagkaart + Pulling Party kaart.

 

  • Jongeren 0 t/m 17 hebben vrij toegang op de Pre Night (vrijdag)
  • Kinderen 0 t/m 6 hebben vrije toegang tot de Zaterdag
  • Kinderen 7 t/m 17 betalen een gereduceerd tarief op de Zaterdag
  • Pulling Party toegangkelijk vanaf 16 jaar (alcohol vanaf 18 jaar

 

  • Als PJ Flakkee lid krijg je korting op een Combikaart. De kortingscode staat op de kwartaalbrief. Tevens krijg je bij aanschaf van een Dagkaart of een Pulling Party kaart als PJ FLakkee lid een gratis entreebewijs voor de Pre Night. Bestel hiervoor je tickets online en stuur een email naar [email protected] met daarin je vermeld je Naam, adresgegevens, emailadres en de kortingscode! Wij sturen jouw dan de Pre Night kaart op.  
DSC_8896

Merchandising

Heb jij onze gave merchandising al gezien? Ook jij kan een gaaf T-shirt, hoodie, zonnebril of pet bemachtigen van TrekkerTrek Familiedag. Afgelopen winter hebben we een merchandising lijn laten ontwikkelen. Onze producten zijn te koop in onze ticketshop en natuurlijk op de dag zelf.

De online gekochte merchandising is af te halen in overleg. Dit doen we om voor iedereen de kosten zo laag mogelijk te houden en je hebt gelijk een pasmoment. Verzenden van de merchandising artikelen kan uiteraard ook tegen meerprijs.

DSC_0247
DSC_0200

Plattegrond Terrein

TT Familiedag Plattegrond