Trekker

Overzicht van alle activititeiten

Wedstrijdbanen TrekkerTrek

Heel de middag is er spektakel  op de wedstrijdbanen. Doordat we over 2 wedstrijdbanen beschikken is er altijd een mooie run te zien op de baan.

Zoals in eerdere edities zullen de sleepwagens ‘The Black Fury’ en ‘The Black Fury Junior’ te gast zijn en de deelnemers een mooie wedstrijd laten rijden.

De wedstrijd is aan 2 kanten van de baan te volgen. Aan één zijde zijn er zelfs tribunes geplaatst. Aan beiden kanten van de baan is er catering te vinden.

DSC_8616

Kinderdorp

Op zaterdagmiddag 18 mei is er veel te beleven voor de kinderen. In het 1.500 m2 grote kinderdorp is er genoeg te beleven voor jong en oud. Wat kun je allemaal doen?

 • Knuffelen met de dieren in de kinderboederij
 • Zandkasteel bouwen in de mega-zandbak
 • Een snelle tijd neerzetten op de 17 meter lange hindernisbaan
 • Rondje scheuren met de mini-quads
 • Gezonde snack maken met de Sugarfighters
 • Hengel uitwerpen en de verschillende vissen proberen te herkennen
 • In het schommelschip stappen
 • Naar het hoogste punt klimmen in de klimtoren
 • Hoog en laag springen op de trampoline
 • Naar de circusshow
 • .... en er is nog meer, maar dat verklappen we nog niet!
Activiteiten-min

Vrouwenplein

De dames van het Vrouwenplein hebben een hele leuke dag voor jullie in petto. Dus kom op 18 mei naar het Vrouwenplein! Hieronder een verslag van de dames van het Vrouwenplein:

"Ook de vrouwen hoeven zich dit jaar niet te vervelen! Terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderdorp, en de mannen langs de baan, kan de vrouw genieten van een compleet aanbod op het vrouwenplein. Dit jaar met 8 verschillende kramen van verschillende lokale ondernemers, een paar zijn er via het evenement al bekend gemaakt, zoals A3en sieraden, Wereldwinkel Goeree Overflakkee en Poldergoed.

Ook kunt u een workshop volgen, namelijk het maken van gezonde snacks. Daarnaast kunt u genieten van een cocktail op de loungebank , terwijl u kijkt naar een modeshow met de laatste trends! En wilt u meer advies, er is dit jaar zelfs iemand die een kleurenanalyse speciaal voor u maakt! Met als klap op de vuurpijl een Rad van Avontuur om leuke prijzen te winnen!"

Heerlijke cocktails, shoppen en vooral genieten. Dat slaat geen enkele vrouw over toch? De foto's geven een impressie van het Vrouwenplein vorige editie. Dit jaar wordt uiteraard nog leuker!

Vrouwen-min

'Sterkste man / vrouw van Flakkee'

 

Heb jij er altijd al van gedroomd om een BF'er (Bekende Flakkeeënaar) te zijn? Dit is je kans!

 

Doe zaterdag 18 mei mee met de "Sterkste man / vrouw van Flakkee" competitie! Sterkste man 'Wout Zijlstra' komt een demonstratie geven en daagt iedereen uit om de spierballen uit de mouwen te steken!

 

 

 

thumbnail_image

Special Acts

Ook deze editie verzorgen wij weer een special act! Welke?? Dat houden we nog even geheim…

Bertje Doperwtje zal ook in 2019 weer te zien op onze Familiedag!

... de énige zanger voor wie geen noot, niet te kraken is! Overdag zal Bertje het terrein van TrekkerTrek veilig maken met zijn eigenste, zelfgeschreven liedjes. Liedjes met inhoud.

Stylish verantwoord gekleed in korte tuinbroek, groen T-shirt en op groene klompen! Zo bespeelt hij zijn gitaar, zoals alleen hij dat kan doen. Hij zet zijn stembanden op scherp en dan...

Op vrolijke, ludieke, soms wat overdreven wijze bemoeit hij zich met alles wat er in de wereld gaande is. Met misvattingen, misstanden, miss world, miscommunicatie en misschien wel met jou!

Maar natuurlijk ook met de leuke dingen des levens als de liefde, het leven en geluk...

naamloos

Pulling Party

Na de succesvolle edities van de Pulling Party in 2017 en 2015 gaan we ook in 2019 weer een spectaculaire avond van maken!

De tickets voor de pullingparty zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

_DSC2973-min
_DSC2821-min
_DSC2716-min
_DSC2060-min
_DSC1762-min
_DSC1789-min
_DSC1681-min
_DSC1471-min

Vrijdagavondprogramma

 

Pre-night

Zoals je wellicht al gezien hebt wordt de TrekkerTrek Familiedag 2019 voor het eerst een tweedaags evenement omdat de vrijdagavond aan het programma is toegevoegd. De volledige invulling van de vrijdagavond wordt later bekend gemaakt, maar we kunnen in ieder geval verklappen dat DJ Littel er een geweldig feest van gaat maken!

shoot20121