Trekker

Overzicht van alle activititeiten

Wedstrijdbanen TrekkerTrek

Heel de middag is er spektakel  op de wedstrijdbanen. Doordat we over 2 wedstrijdbanen beschikken is er altijd een mooie run te zien op de baan.

Zoals in eerdere edities zullen de sleepwagens ‘The Black Fury’ en ‘The Black Fury Junior’ te gast zijn en de deelnemers een mooie wedstrijd laten rijden.

De wedstrijd is aan 2 kanten van de baan te volgen. Aan één zijde zijn er zelfs tribunes geplaatst. Aan beiden kanten van de baan is er catering te vinden.

DSC_8616

Kinderdorp

Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht! Er is een heus kinderdorp te vinden waar allerlei activiteiten plaatsvinden voor kinderen.

Activiteiten-min

Vrouwenplein

Tijdens TrekkerTrek Familiedag hoeven ook de Vrouwen zich niet te vervelen. In een mooi versierde tent kunnen de vrouwen relaxen op loungesets, genieten van een leuke modeshow en shoppen bij de diverse kraampjes op het gebied van fashion & lifestyle.

Meer info over het Vrouwenplein volgt binnenkort....

Vrouwen-min

'Meer voor mannen'

Er is meer voor mannen! Elke editie verassen we ook de mannen met leuke activiteiten. Eerdere edities was er bijvoorbeeld de kermisattractie: de kop van jut!

DSC_9213

Special Acts

Ook deze editie verzorgen wij weer een special act! Welke?? Dat houden we nog even geheim…

Bertje Doperwtje zal ook in 2019 weer te zien op onze Familiedag!

... de énige zanger voor wie geen noot, niet te kraken is! Overdag zal Bertje het terrein van TrekkerTrek veilig maken met zijn eigenste, zelfgeschreven liedjes. Liedjes met inhoud.

Stylish verantwoord gekleed in korte tuinbroek, groen T-shirt en op groene klompen! Zo bespeelt hij zijn gitaar, zoals alleen hij dat kan doen. Hij zet zijn stembanden op scherp en dan...

Op vrolijke, ludieke, soms wat overdreven wijze bemoeit hij zich met alles wat er in de wereld gaande is. Met misvattingen, misstanden, miss world, miscommunicatie en misschien wel met jou!

Maar natuurlijk ook met de leuke dingen des levens als de liefde, het leven en geluk...

_DSC0158

Pulling Party

Na de succesvolle edities van de Pulling Party in 2017 en 2015 gaan we ook in 2019 weer een spectaculaire avond van maken!

De tickets voor de pullingparty zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

_DSC2973-min
_DSC2821-min
_DSC2716-min
_DSC2060-min
_DSC1762-min
_DSC1789-min
_DSC1681-min
_DSC1471-min

Vrijdagavondprogramma

Voor de allereerste keer zullen wij een vrijdagavond programma lanceren! Wat we precies gaan doen? Houd de site en social media in de gaten!